OMC International Transport

Societatea noastra organizeaza transporturi rutiere de marfuri la nivel local, intern si international, in regim grupaj, complet precum si express in conditii si la preturi foarte avantajoase.

   Suntem o societate comerciala infiintata in anul 2010 si avem ca principal obiect de activitate transportul rutier de marfa si mobila cu autoutilitare usoare la nivel local, intern cat si intracomunitar.

 

 De ce noi?

   Piata serviciilor de transport este intr-o continua dezvoltare iar concurenta in acest domeniu este destul de stransa. Din acest motiv, de cele mai multe ori calitatea serviciilor este afectata de preturile practicate, firmele care practica preturi de dumping lucreaza de cele mai multe ori la negru, au soferi prost platiti si pregatiti, masinile se incarca excesiv, au autoutilitate vechi si prost intretinute (de multe ori reparate in fata blocului sau in ateliere service neautorizate), in unele cazuri inmatriculate in Bulgaria iar starea tehnica lasa de dorit. Din acest motiv pot oferi un pret bun dar fac rabat de la calitate.

   Noi nu va putem garanta ca avem cele mai bune preturi dar va putem garanta ca oferim servicii de transport de cea mai buna calitate. Autoutilitarele noastre au o vechime de maxim 5 ani, sunt reparate si verificate doar la reprezentanta, soferii nostri sunt numai soferi profesionisti cu cel putin 10 ani de experienta, experienta dobandita si pe autocamioane de mare tonaj si vorbesc cel putin o limba de circulatie internationala. Toate autoutilitarele noastre detin o polita de asigurare CMR, aceasta asigurare acopera valoarea marfii transportate in caz de furt sau deteriorare.

   Pentru a beneficia de servicii de calitate apelati la noi cu incredere. Seriozitatea si corectitudinea ne reprezinta.